Utorok 27.07.2021
Reštaurácia otvorená


Prosíme zákazníkov o dodržiavanie všetkých hygienických opatrení . Žiadame Vás o ohľaduplnosť a trpezlivosť.

Objednávky na telefónnych číslach – 0908 155 359 , 057 758 3340

Polievky

Mäsový vývar s rezancami (1)
Držková (1)
Paradajková s cestovinou (1,3,7
Frankfurtská (1)

Hlavné jedlá


Staročeský bravčový guláš, knedle/slivkový lekvár, pivo/ (1,3,7)
Kuracie soté na slanine a kukurici,1/2 ryža, 1/2 hranolky (1)
Plnená paprika v paradajkovej omáčke, knedle (1,3,7)
Bravčová rolka plnená brokolicou, slaninkou a syrom, dusená ryža (1,7)
Cestoviny penne s kuracím mäsom so šampiňónmi, pórom,smotanou (1,7)


Nepretržité menu

Vyprážaný rezeň (kurací, bravčový) príloha podľa ponuky (1,3,7)
Vyprážaný hermelín, príloha podľa ponuky (1,3,7)
Grilovaný hermelín, príloha podľa ponuky (7)
Vyprážaný syr, príloha podľa ponuky (1,3,7)
Filé z tilapie prírodné,príloha podľa ponuky (1,3,7)
Vyprážané rybie filé, príloha podľa ponuky (1,3,4,7)
Vyprážané rybie prsty, príloha podľa ponuky (1,3,4,7)
Pirohy tatarčané – zemiakovo-bryndzové alebo tvarohové varené, kyslá smotana (1,3,7)
Pirohy plnené kapustou ,vyprážané, kyslá smotana (1,7)
Palacinky s džemom (1,3,7)
Buchty na pare (mak, granko) (1,3,7)

Prílohy

varené zemiaky, hranolky, americké zemiaky, ryža, knedľa, cestovina
Pôvod mäsa:Hovädzie -Poľsko, Bravčové -Španielsko, Irsko, Kuracie-Poľsko, Ukrajina,Slovensko

Možnosť platby: hotovosť, Sodexho, Ticket Restaurant, Doxx, Vaša a Cheque Dejeuner

Alergény: 1 – pšenica, 2 – kôrovce, 3 – vajcia, 4 – ryby, 5 – arašidy, 6 – sója, 7 – mlieko, 8 – orechy, 9 – zeler, 10 – horčica, 11 – sezam, 12 – oxid siričitý SO2 , 13 – vlčí bôb, 14 – mäkkýše zemiak