Pondelok 28.09.2020


Prosíme zákazníkov o dodržiavanie všetkých hygienických opatrení . Žiadame Vás o ohľaduplnosť a trpezlivosť.

Objednávky na telefónnych číslach – 0908 155 359 , 057 758 3340

Polievky

Mäsový vývar s rezancami (1,3,7)
Držková (1)
Struková so zemiakmi podbitá (1,7)

Hlavné jedlá:

Záhorácky bravčový guláš s kyslou kapustou a slaninou, knedle//ES/ (1,3,7)
Údená krkovička, šošovicový prívarok, chlieb /PL/ (1,3,7)
Kuracie mäso na hrášku, dusená ryža, opekané zemiaky /PL/(1, )
Vyprážaný karfiol,, zemiaky, cvikla(1,3,7)

Nepretržité menu*

Vyprážaný rezeň (kurací, bravčový) príloha podľa ponuky (1,3,7)
Vyprážaný hermelín, príloha podľa ponuky (1,3,7)
Grilovaný hermelín, príloha podľa ponuky (7)
Vyprážaný syr, príloha podľa ponuky (1,3,7)
Filé z tilapie prírodné,príloha podľa ponuky (1,3,7)
Vyprážané rybie filé, príloha podľa ponuky (1,3,4,7)
Vyprážané rybie prsty, príloha podľa ponuky (1,3,4,7)
Pirohy tatarčané – zemiakovo-bryndzové varené, kyslá smotana (1,3,7)
Pirohy plnené kapustou ,vyprážané, kyslá smotana (1,7)
Pirohy lekvárové (1,3,7)
Palacinky s džemom (1,3,7)
Buchty na pare (mak, granko) (1,3,7)

Prílohy

varené zemiaky, hranolky, americké zemiaky, ryža, knedľa, cestovina
Pôvod mäsa:Hovädzie -Poľsko,Bravčové -Španielsko, Kuracie-Poľsko, Ukrajina,Slovensko

Možnosť platby: hotovosť, Sodexho, Ticket Restaurant, Doxx, Vaša a Cheque Dejeuner

Alergény: 1 – pšenica, 2 – kôrovce, 3 – vajcia, 4 – ryby, 5 – arašidy, 6 – sója, 7 – mlieko, 8 – orechy, 9 – zeler, 10 – horčica, 11 – sezam, 12 – oxid siričitý SO2 , 13 – vlčí bôb, 14 – mäkkýše