Utorok 18.01.2022
Reštaurácia otvorená

Objednávky na telefónnych číslach – 0908 155 359 , 057 758 3340

Polievky

  • Vývar mäsový
  • Držková
  • Zeleninová s liatym cestom
  • Paradajková s cestovinou

Hlavné jedlá

  • /1,3,7/ Bravčový plátok/volské oko, šunka, syr/ dusená ryža
  • /1, / Kuracie soté na slaninke, 1/2 ryža,1/2 krokety
  • /1,3,7/ Fašírky s bylinkami a syrom čedar, dusené zemiaky, príloha
  • /1/ Ćertovske bravčové mäso, cestovina/chilli, paprika,lečo/

Nepretržité menu:

Vyprážaný kurací alebo bravčový rezeň, príloha podľa ponuky
Vyprážaný syr,príloha podľa ponuky, tatárska omáčka
Vyprážaný hermelín, príloha podľa ponuky, tatárska omáčka
Encián na grile , príloha podľa ponuky, brusnice
Vyprážané rybie prsty alebo tilapia , príloha podľa ponuky,
Pirohy tatarčané plnené bryndzovo zemiakovou plnkou alebo tvarohom, kyslá smotana
Pirohy zemiakové plnené kyslou kapustou vyprážané, kyslá smotana
Buchty na pare s makom alebo grankom, mastené maslom
Zemiakové šúľance plnené makom sypané makom s maslom



Prílohy

varené zemiaky, hranolky, americké zemiaky, ryža, knedľa, cestovina
Pôvod mäsa: Hovädzie – Poľsko, Bravčové -Španielsko, Írsko, Kuracie-Poľsko, Ukrajina, Slovensko

Možnosť platby: hotovosť, Sodexho, Ticket Restaurant, Doxx, Vaša a Cheque Dejeuner

Alergény: 1 – pšenica, 2 – kôrovce, 3 – vajcia, 4 – ryby, 5 – arašidy, 6 – sója, 7 – mlieko, 8 – orechy, 9 – zeler, 10 – horčica, 11 – sezam, 12 – oxid siričitý SO2 , 13 – vlčí bôb, 14 – mäkkýše zemiak